Pozdravljeni na naši prenovljeni spletni strani!

prenovljena spleta stran

Plinarna Maribor je na slovenskem energetskem trgu prisotna že polnih 154 let. V tem času smo spremljali, sledili in tudi vodili nenehen napredek v številnih segmentih naše dejavnosti. Vedno si prizadevamo za iskanje najboljših rešitev in uveljavljanje dobrih praks, ki zagotavljajo optimizacijo dela in najvišjo kakovost storitev.
V skladu s tem smo želeli svoja prizadevanja podpreti tudi s prenovo spletne strani, ki bo našim uporabnikom omogočila boljši pregled nad vsebinami, hitrejši dostop do iskanih informacij in s tem odličnejšo uporabniško izkušnjo.

Prenova spletne strani je nastala pod okriljem prenove spletne strani matične družbe Istrabenz plini in Skupine SIAD, kateri pripadamo.

Verjamemo, da se boste hitro spoznali z novo podobo in uporabnostjo spletne strani, ki odpira vrata v svet oskrbe s plini in energetskih rešitev po vaši meri, in upamo, da boste na naši prenovljeni spletni strani našli vse, kar vas zanima. V kolikor temu vseeno ne bo tako, nas pokličite na telefonsko številko: 02 22 843 00 ali nam pišite na e-naslov: info@plinarna-maribor.si – z veseljem vam bomo pomagali.

Hvala za zaupanje, vaša Plinarna Maribor

Imate vse informacije?

Na voljo so vam dodatna navodila in pomoč pri uporabi naših produktov.

Pomoč in podpora 02 22 843 00