naslovnica unp v plinohramih za dom

Za nove uporabnike

Za vse, ki se z utekočinjenim naftnim plinom srečujete prvič in si želite neodvisne, okolju prijazne in vsestranske oskrbe z energijo.

Zamenjajte energent!

Zamenjajte kurilno olje ali trda goriva za utekočinjen naftni plin – poenostavite uporabo in si zagotovite energetsko neodvisnost.

Pošljite povpraševanje

Učinkovite energetske rešitve za dom

Energetsko oskrbo z utekočinjenim naftnim plinom boste nadgradili z našimi energetskimi rešitvami za dom.

Energetske rešitve za dom

Plinohram – popolna neodvisnost od omrežja

Kot uporabnik plina iz plinohrama ob hiši, se odločite za neodvisnost od omrežja, kar vam nudi najvišjo stopnjo zanesljivosti in brezskrbno uporabo energenta.

Plinarna Maribor vam nudi hiter in enostaven prehod na zanesljivo, udobno, varno in okolju prijazno energijo, vsestransko uporabno, tako za ogrevanje in hlajenje, pripravo tople sanitarne vode, kot za kuhanje.

V Plinarni Maribor poskrbimo za celovito rešitev vzpostavitve uporabe utekočinjenega naftnega plina “na ključ” – od brezplačnega ogleda objekta, strokovnega svetovanja na domu, namestitve in priključitve plinohrama, plinske instalacije ter opreme do storitve nadzornega vzdrževanja.

Preprosta in hitra pot do energije za vaš dom

Najem plinohrama

podzemni plinogram

Podzemni plinohrami so idealen način za ohranitev lepega in prostornega vrta.

Nad zemljo se nahaja le pokrov, ki je namenjen polnenju in opravljanju predpisanih pregledov. Ob nižjih temperaturah v zimskem obdobju tovrstni način hrambe plina zagotavlja tudi nekoliko večjo količino uparjenega plina kot hramba v nadzemnem plinohramu.

Rešitev vam nudimo tudi za terene, kjer je prisotna talna voda. Plinohram dodatno utrdimo s sidranjem.

nadzemni plinohram

Nadzemne plinohrame postavljamo na prostem, zunaj objektov, saj so protikorozijsko zasčiteni. V skladu z vašimi željami in zakonsko določenimi varnostnimi razdaljami boste skupaj z našim strokovnjakom izbrali najprimernejšo lokacijo.

Se odločate za najem plinohrama?

Pošljite nam svoje povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo za najem nadzemnega ali podzemnega plinohrama.

Oddajte povpraševanje

Ste lastnik plinohrama?

Če imate v lasti plinohram, nam ga lahko prodate in tako znižate stroške vzdrževanja. S tem se lastništvo in skrb za vzdrževanje plinohrama preneseta na družbo Plinarna Maribor. Tako se izognete vsem stroškom vzdrževanja svojega plinohrama, zakonsko predpisanih pregledov in preizkusov. Pošljite nam svoje povpraševanje za prodajo plinohrama, da prenesete vse skrbi in stroške vzdrževanje na Plinarno Maribor.

stevci

Prevzemite nadzor nad porabo

Poleg najema plinohrama uporabnikom utekočinjenega naftnega plina nudimo tudi možnost vgradnje plinskega števca – plinomera. Na ta način imate popoln pregled nad porabo in UNP plačujete mesečno po dejanski porabi. To je še posebej dobrodošlo v primeru energetske oskrbe več uporabnikov, da lahko ločeno poravnajo svoje stroške ogrevanja.

MojPlin

Uporabniški portal MojPlin vam omogoča hiter in enostaven vnos števčnega stanja, opomnik vnosa porabe, pregled odčitkov in mesečne porabe, pregled izstavljenih računov in prikaz stanja odprtih postavk. Odčitek plinskega števca nam sporočite v zadnjih petih dneh tekočega meseca.

Prijava v portal mojplin

Lokalno plinsko omrežje UNP

V gosto naseljenih območjih vzpostavljamo plinovodna omrežja in plinske postaje ter odjemalcem plina omogočamo zanesljivo oskrbo z utekočinjenim naftnim plinom ter plačilo po dejanski porabi.

Oddajte povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec in naši strokovnjaki se vam bodo oglasili v najkrajšem času.

Oddajte povpraševanje za energetsko oskrbo s plinom

Pomoč in podpora

Poiščite več informacij o UNP v plinohramih. Na enem mestu vas čakajo:

Imate vse
informacije?

Na voljo smo vam za informacije in pomoč pri uporabi naših produktov.

Vprašajte nas 02 22 843 00