naslovnica unp v plinohramih za podjetja farma

Področja uporabe UNP

Vaš trajnostni prispevek k ustvarjanju čiste prihodnosti. Preverite vsestransko uporabo utekočinjenega naftnega plina za poslovne uporabnike.

Celovita rešitev za uporabo utekočinjenega naftnega plina

V Plinarni Maribor poskrbimo za celovito energetsko rešitev “na ključ” z uporabo utekočinjenega naftnega plina v vaši poslovni dejavnosti.

  • Preprost in hiter prehod na utekočinjeni naftni plin
  • Prihranek pri visokih začetnih stroških
  • Zanesljiva in dolgoročna oskrbo s plinom
  • Redni pregledi in vzdrževanje

Za potrebe industrije vzpostavljamo plinovodna omrežja in plinske postaje, v okviru katerih so nameščeni plinohrami in regulacijska oprema. Vsakemu uporabniku zagotovimo lasten plinomer, ki omogoča natančen pregled in odčitavo porabe plina.

Ogrevanje s plinom

Utekočinjen naftni plin je primeren za ogrevanje vseh vrst objektov. Za zanesljivo pogodbeno oskrbo z energijo izberite Plinarno Maribor.

Gostinstvo in turizem

gostinstvo

S plinom za kuhanje oskrbujemo večje in manjše hotele, restavracije, bolnišnice, šole ter ostale javne ustanove.

Utekočinjen naftni plin je kot energent v gostinsko-turistični dejavnosti iskan tudi za ogrevanje, hlajenje in pripravo tople sanitarne vode.

Kmetijstvo

V kmetijstvu se utekočinjen naftni plin uporablja v sušilnicah (za sušenje žit, hmelja ali soli). Tovrstno sušenje zmanjša izgubo pridelka – z enostavnim nadzorom utekočinjenega naftnega plina se učinkoviteje vzdržujejo optimalni pogoji sušenja.

Prav tako se utekočinjen naftni plin uporablja v rastlinski pridelavi za vzdrževanje stalne temperature v hladnejših obdobjih, da se izognemo nevarnosti zmrzali. Tako je pridelek večji, pridelava pa ostaja okolju prijazna.

Farme

09 unp v plinohramih podrocja uporabe farme

Za vse potrebe po ogrevanju objektov v kmetijstvu (hlevi za vzrejo perutnine, hlevi za rejo prašičev) nudimo sodobne in celovite energetske rešitve “na ključ”.

Učinkovite sodobne plinske ogrevalne tehnologije za ogrevanje hlevov so zasnovane tako, da omogočajo izboljšanje kakovosti zraka v hlevu, boljše izkoristke delovanja naprav in prihranke pri porabi energije.

Proizvodni procesi

proizvodnja

Ne glede na poslovno dejavnost, ki jo opravljate, imamo v Plinarni Maribor energetsko rešitev za vas. Na osnovi vaših energetskih potreb, bomo poiskali najboljšo rešitev za vaš proizvodni proces – v industriji elektronike, obdelave kovin in stekla, v kemični, prehrambeni in avtomobilski industriji, pri obdelavi odpadnih vod in odpadkov ter drugje.

Ne najdete svojega področja?

Ne skrbite. Tudi če vaš sektor ni naveden tukaj, obstaja velika verjetnost, da vam lahko zagotovimo čistejšo, bolj zeleno in cenovno ugodno energijo za vaše podjetje.

Najemite plinohram za poslovne potrebe po plinu

Izpolnite spletni obrazec in naši strokovnjaki se vam bodo oglasili v najkrajšem času.

Oddajte povpraševanje

Osredotočite se na svoj posel, energetsko oskrbo prepustite nam

Preverite še naše druge celovite rešitve za podjetja. Ponujamo vam celovito energetsko oskrbo.

Energetske rešitve

Pomoč in podpora

Poiščite več informacij o UNP v plinohramih. Na enem mestu vas čakajo:

Have you found everything you needed?

If you need any information and assistance on how to use our products, feel free to contact us

CONTACT US +386 2 22 843 00