Novinarsko središče

NOVO - PROSTO DELOVNO MESTO MONTERJA

28.05.2021

Plinarna Maribor, družba s 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe s plini in energijo, v svoje vrste vabi novega sodelavca za prosto delovno mesto

MONTER (m/ž)

Od vas pričakujemo:

- najmanj IV. stopnjo tehnične smeri (zaželena V. stopnja)

- atest za varjenje in/ali spajanje in/ali druge postopke spajanja (zadoščajo ročne spretnosti, ateste bo izbrani kandidat opravil v roku enega leta)

- vozniški izpit B kategorije

- 3 leta delovnih izkušenj (zaželeno)

- skrb za visoko strokovnost v skladu z navodili nadrejenega ter varovanje zdravja in požarno varnost.

Vas zanima strokovno in dinamično delo na področju servisiranja in vzdrževanja plinskih naprav, omrežja, inštalacij in trošil?

Vaš delovni dan bo tesno povezan z izvajanjem različnih plinsko instalacijskih in montažnih del (servisiranje, vzdrževanje, redni pregledi in preizkusi, kontrola tlačne opreme, primopredaje in zagoni sistemov, skrb za tehnično dokumentacijo in evidence) na plinskih napravah, omrežju, instalacijah in trošilih za vse vrste plina. Delo boste opravljali v dopoldanskem času, na terenu, pretežno v zaprtih prostorih (hiše, stanovanja, poslovni prostori). Po letu dni boste postali del uigrane ekipe za izvajanje dežurne službe.

Od kandidatov pričakujemo zavzetost in natančnost, odgovoren odnos do dela, timsko usmerjenost, željo po učenju in inovativnost ter pozitivno energijo.

Smo podjetje, ki skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih. Ponujamo urejen delovni čas, ob zanesljivi plači tudi letni nagrado, vključitev v pokojninski sklad, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Želimo si sodelavca, ki bo – po zaključku enoletnega uvajanja v delo – samostojno in strokovno izvajal delo za nedoločen čas. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za dobo 1 leta, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Vabimo vas, da se predstavite z vlogo (in dokazili) na e-naslov kadri@plinarna-maribor.si ali Plinarna Maribor d.o.o., Plinarniška 9, 2000 Maribor, do 15. junija 2021.

 

 time 291 | cache 0