Novinarsko središče

Plinarna Maribor v novi preobleki!

01.03.2004
V Plinarni Maribor uspešno zaključujemo projekt uvedbe nove celostne podobe, ki je sedaj usklajena s celotnim identitetnim sistemom Skupine Istrabenz.
Vzporedno s prenovo celostne grafične podobe smo v začetku marca prenovili tudi spletne strani. Z njimi želimo dejavnost našega podjetja še bolje približati vsem uporabnikom in drugim ciljnim skupinam, predvsem pa jim omogočiti enostavno in hitro komuniciranje z nami.
Na spletni strani si lahko uporabniki in poslovni partnerji snamejo vse pomembnejše obrazce, naročijo določene storitve ali sporočijo morebitne napake. Na voljo so tudi ceniki in druge pomembne informacije za uporabnike. Obiskovalci lahko preberejo še aktualne novice iz poslovanja Plinarne Maribor, se podrobneje seznanijo z dejavnostjo in zgodovino podjetja, za novinarje pa je pripravljeno tudi ažurno novinarsko središče. Do 1. aprila bo na spletnih straneh potekala nagradna igra s privlačnimi nagradami.
Za grafično kreativno izvedbo novih spletnih strani so poskrbeli v agenciji Kraft&Werk d.o.o., za produkcijo in tehnično izvedbo pa v podjetju org.TeND d.o.o.
 time 281 | cache 0