Novinarsko središče

NOVO PROSTO DELOVNO MESTO - KOMERCIALIST - PRODAJA UNP

16.01.2023

Plinarna Maribor, družba z več kot 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe s plini in energijo, v svoje vrste vabi novega sodelavca/sodelavko za prosto delovno mesto:

KOMERCIALIST - PRODAJA UTEKOČINJENEGA NAFTNEGA PLINA (m/ž)

Opis delovnega mesta

Na področju prodaje utekočinjenega naftnega plina (UNP) boste na terenu iskali nove priložnosti ter razvijali in nadgrajevali odnose z obstoječimi kupci, poseben poudarek pa boste namenili ključnim kupcem. Pri tem boste vezni člen med kupci in sodelavci, ki zagotavljajo nemoteno oskrbo in realizacijo potreb na trgu. Pri svojem delu boste občasno vodili oz. usmerjali manjše time ali skupine ljudi.

Pričakujemo

  • VI. stopnjo ekonomske ali tehnične smeri
  • poznavanje programskih orodij na zahtevnejši ravni (poznavanje programa SAP je prednost)
  • znanje angleškega in/ali nemškega jezika
  • vozniški izpit B kategorije
  • 2 leti delovni izkušenj
  • zaželeno poznavanje plinske branže oz. plinskih tehnologij

Od vas pričakujemo zavzetost, komunikacijske sposobnosti in obvladovanje tehnik prodaje, odgovoren odnos do dela, timsko usmerjenost, željo po učenju in inovativnost ter pozitivno energijo.

Ponujamo

Smo podjetje, ki skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih. Ponujamo urejen delovni čas, ob zanesljivi plači tudi letno nagrado, vključitev v pokojninski sklad, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Želimo si sodelavca, ki bo – po zaključku enoletnega uvajanja v delo – samostojno in strokovno izvajal delo za nedoločen čas.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za dobo 1 leta, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Prijava na delovno mesto

Vabimo vas, da se predstavite z vlogo (in dokazili) na e-naslov kadri@plinarna-maribor.si

do 31. januarja 2023.

 time 274 | cache 0