Področje UNP

Področje utekočinjenega naftnega plina

V Plinarni Maribor svojim odjemalcem zagotavljamo celovite in kakovostne storitve na področju utekočinjenega naftnega plina. Kar najbolj si prizadevamo spremljati tehnično-tehnološke dosežke na svetovnem tržišču, ki zagotavljajo razvoj novih tehnoloških rešitev pri uporabi plinov.

Vedno smo v koraku z znanjem in razvojem v svoji panogi, zato svojim strankam ponujamo rešitve, ki prinašajo večjo učinkovitost in preprosto uporabo. Naša prednost so lastne ekipe izkušenih in priznanih strokovnjakov ter prodajnih svetovalcev.

Naša ponudba je celovita in zajema partnerski odnos ter dolgoročno delovanje. Poleg redne in zanesljive dobave UNP, svojim uporabnikom nudimo tudi izvedbo celotne plinske napeljave s kakovostno plinsko opremo in ostalimi potrebnimi elementi.

Dejavnosti iz programa tehničnih storitev podpirajo programe prodaje zemeljskega plina in utekočinjenega naftnega plina v obliki svetovanja, izgradnje, operativne oskrbe z energenti, plansko preventivnega vzdrževanja, ki se dopolnjujejo s stalno dežurno službo in s servisom za naše potrošnike. Z rednim in kakovostnim izvajanjem vseh dejavnosti skrbimo za večjo učinkovitost in varnost vseh sistemov.

 time 289 | cache 0