Novinarsko središče

Obiskovalce sejma v Gornji Radgoni smo kulinarično razvajali

21.09.2007
Plinarna Maribor se je tudi letos predstavila na 45. Kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni, ki je potekal pod sloganom »Dobro obdelano. Odlično postreženo!«
Temu sloganu smo sledili tudi v Plinarni Maribor in smo tokrat na našem razstavnem prostoru prav zares kuhali, seveda na plinu. Kuhar Plinarne Maribor je vsak dan razvajal številne obiskovalce s svojimi italijanskimi specialitetami, ki so jih lahko vsi sveže in tople tudi poskusili. V sklopu nagradne igre »Kuhajmo skupaj« smo zbirali recepte obiskovalcev za pripravo testenin in jih zbrali nekaj sto, ki so sodelovali v nagradnem žrebanju.
Našim obiskovalcem smo predstavili svoje načrte izgradnje distribucijskega omrežja na zemeljski plin, način oskrbe s plinom iz rezervoarja, storitev Plinekspres z razširjenim področjem dostave jeklenk na dom ter storitev najema grelnih gobic.

Hvala, da ste z nami delili lepe trenutke in nasvidenje na Kmetijsko-živilskem sejmu 2008.

Če ste zamudili sejem, vas vabimo v naš INFO center ali nas za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 02 228 43 00, lahko pa nam pišete na plinarna@plinarna-maribor.si.
 time 303 | cache 0