Novinarsko središče

NOVO - PROSTO DELOVNO MESTO KOMERCIALISTA

28.05.2021

Plinarna Maribor, družba s 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe s plini in energijo, v svoje vrste vabi novega sodelavca/sodelavko za prosto delovno mesto

KOMERCIALIST (m/ž)

Od vas pričakujemo:

- VI. stopnja ekonomske ali tehnične smeri o poznavanje programskih orodij na zahtevnejši ravni (poznavanje programa SAP je prednost)

- aktivno znanje angleškega in/ali nemškega jezika

- vozniški izpit B kategorije in

- 2 leti delovnih izkušenj.

Na področju prodaje zemeljskega plina boste vodili in operativno izvajali projekte za pospeševanje prodaje. Skrbeli boste za odlično komunikacijo in sodelovanje s strankami ter s svojim naprednim znanjem programskih orodij – skupaj s sodelavci - obvladovali podatke. Vaše delo bo izjemoma potekalo na terenu.

Od kandidatov pričakujemo zavzetost in natančnost, odgovoren odnos do dela, timsko usmerjenost, željo po učenju in inovativnost ter pozitivno energijo.

Smo podjetje, ki skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih. Ponujamo urejen delovni čas, ob zanesljivi plači tudi letni nagrado, vključitev v pokojninski sklad, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Želimo si sodelavca, ki bo – po zaključku enoletnega uvajanja v delo – samostojno in strokovno izvajal delo za nedoločen čas. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za dobo 1 leta, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Vabimo vas, da se predstavite z vlogo (in dokazili) na e-naslov kadri@plinarna-maribor.si ali Plinarna Maribor d.o.o., Plinarniška 9, 2000 Maribor do 15. junija 2021.

 time 306 | cache 0