Novinarsko središče

NOVO PROSTO DELOVNO MESTO - KOMERCIALIST - PRODAJA ZP

19.01.2023

Plinarna Maribor, družba z več kot 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe s plini in energijo, v svoje vrste vabi novega sodelavca/sodelavko za prosto delovno mesto:

KOMERCIALIST - PRODAJA ZEMELJSKEGA PLINA (m/ž)

Opis delovnega mesta

Na področju prodaje zemeljskega plina (ZP) boste vodili in operativno izvajali projekte za pospeševanje prodaje. S svojimi odličnimi prodajnimi tehnikami boste skrbeli za odlično komunikacijo in sodelovanje s strankami ter iskanje najbolj optimalnih rešitev na zahtevnem trgu zemeljskega plina. S svojim naprednim znanjem programskih orodij boste - skupaj s sodelavci - obvladovali podatke.

Pričakujemo

  • VI. stopnjo ekonomske ali tehnične smeri
  • poznavanje programskih orodij na zahtevnejši ravni (poznavanje programa SAP je prednost)
  • znanje angleškega in/ali nemškega jezika
  • vozniški izpit B kategorije
  • 2 leti delovni izkušenj

Od vas pričakujemo zavzetost in natančnost, odgovoren odnos do dela, timsko usmerjenost, željo po učenju in inovativnost ter pozitivno energijo.

Ponujamo

Smo podjetje, ki skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih. Ponujamo urejen delovni čas, ob zanesljivi plači tudi letno nagrado, vključitev v pokojninski sklad, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Želimo si sodelavca, ki bo – po zaključku enoletnega uvajanja v delo – samostojno in strokovno izvajal delo za nedoločen čas.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za dobo 1 leta, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Prijava na delovno mesto

Vabimo vas, da se predstavite z vlogo (in dokazili) na e-naslov kadri@plinarna-maribor.si

do 5. februarja 2023.

 time 310 | cache 0