Novinarsko središče

NOVO PROSTO DELOVNO MESTO - VZDRŽEVALEC PLINSKIH NAPRAV

24.07.2023

Plinarna Maribor, družba z več kot 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe s plini in energijo, v svoje vrste vabi novega sodelavca/sodelavko za prosto delovno mesto:

VZDRŽEVALEC PLINSKIH NAPRAV (m/ž)

Od vas pričakujemo:

  • najmanj IV. stopnjo tehnične smeri (zaželena V. stopnja)
  • vozniški izpit B kategorije
  • 3 leta delovni izkušenj (zaželeno)
  • skrb za visoko strokovnost, v skladu z navodili nadrejenega ter varovanje zdravja in požarno varnost.

Vas zanima strokovno in dinamično delo na področju vzdrževanja plinskih postaj in plinovodnega omrežja?

Vaš delovni dan bo tesno povezan z izvajanjem različnih plinsko instalacijskih in montažnih del (vzdrževanje, redni pregledi in preizkusi, primopredaja in zagon plinskih sistemov, procesi merjenj porabe zemeljskega plina, skrb za tehnično dokumentacijo in evidence) na plinskih napravah, merilno reducirnih postajah in omrežju za zemeljski plin. Delo boste opravljali v dopoldanskem času, pretežno na terenu. V doglednem času boste postali del uigrane ekipe za izvajanje dežurne službe.

Od kandidatov pričakujemo zavzetost in natančnost, odgovoren odnos do dela, timsko usmerjenost, željo po učenju in inovativnost ter pozitivno energijo.

Smo podjetje, ki skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih. Ponujamo urejen delovni čas, ob zanesljivi plači tudi letno nagrado, vključitev v pokojninski sklad, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Želimo si sodelavca, ki bo – po zaključku enoletnega uvajanja v delo – samostojno in strokovno izvajal delo za nedoločen čas.

Vabimo vas, da se predstavite z vlogo (in dokazili) na e-naslov kadri@plinarna-maribor.si

 do 31. avgusta. 2023.

 

 

 time 309 | cache 0