Novinarsko središče

K sodelovanju vabimo novega sodelavca

29.06.2018

Plinarna Maribor d. o. o.,  družba s skoraj 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe na področju plinskih dejavnosti, k sodelovanju vabi novega sodelavca/sodelavko na delovnem mestu


PRODAJALEC (m/ž)
V MALOPRODAJI

Pričakujemo:

  • IV. stopnjo trgovske ali tehnične smeri
  • poznavanje programskih orodij
  • vozniški izpit B kategorije
  • 1 leto delovnih izkušenj v (malo)prodaji in skladišču

Prednost bodo imeli kandidati z opravljenim energetskim izpitom za polnilca tehničnih plinov in/ali izpitom za viličarista.

Vaš delovni dan bo zajemal predvsem naslednje aktivnosti: prodaja utekočinjenega naftnega plina, tehničnih plinov in avtoplina ter dodatnega programa na maloprodajnem mestu, vodenje blagajne, sestavljanje dnevnih obračunov, izpolnjevanje dokumentacije, dostava plina, pomoč pri nakladanju in razkladanju blaga ter skrb za prodajno mesto.

Kot sodelavca si želimo osebo, ki ima izkušnje pri skladiščnem in blagajniškem poslovanju, ima dobre komunikacijske sposobnosti in veščine komuniciranja s strankami ter je osebno urejena in ima smisel za urejenost prodajnega mesta.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za dobo 1 leta, s poskusno dobo dveh mesecev.


Vabimo vas, da se predstavite z vlogo (in dokazili) na e-naslov barbara.ambroz@plinarna-maribor.si in sicer do 5. julija 2018.

 

 time 284 | cache 0