Novinarsko središče

NOVO - PROSTO DELOVNO MESTO KOMERCIALISTA

12.11.2021

Datum objave: 11. 11. 2021

Prijave do: 25. 11. 2021

Kraj dela: Maribor

 

Plinarna Maribor, družba z več kot 150-letno tradicijo zagotavljanja zanesljive in odjemalcem prijazne oskrbe na področju plinskih dejavnosti, k sodelovanju vabi novega sodelavca/sodelavko na delovnem mestu

KOMERCIALIST (m/ž)

OPIS DELOVNEGA MESTA - naloge in odgovornosti

Na področju prodaje utekočinjenega naftnega plina (UNP) boste na terenu iskali nove in razvijali ter nadgrajevali odnose z obstoječimi kupci, posebno pozornost pa boste namenjali ključnim kupcem. Od bodočega sodelavca pričakujemo, da bo vezni člen med kupci in sodelavci, ki skrbijo za nemoteno oskrbo in realizacijo potreb na trgu. V sklopu vaših delovnih aktivnosti boste občasno vodili oz. usmerjali manjše time ali skupine ljudi.

PRIČAKUJEMO - od kandidata pričakujemo:

  • VI. stopnjo izobrazbe ekonomske ali tehnične smeri
  • poznavanje programskih orodij na zahtevnejši ravni (poznavanje programa SAP je prednosti)
  • aktivno znanje angleškega in/ali nemškega jezika
  • vozniški izpit B kategorije in 2 leti delovnih izkušenj.

Od vas pričakujemo zavzetost, komunikacijske sposobnosti in obvladovanje tehnik prodaje, odgovoren odnos do dela, timsko usmerjenost, željo po učenju in inovativnost ter pozitivno energijo.

PONUJAMO

Smo podjetje, ki skrbi za dobro počutje svojih zaposlenih. Ponujamo urejen delovni čas, ob zanesljivi plači tudi letno nagrado, vključitev v dodatno pokojninsko zavarovanje, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Želimo si sodelavca, ki bo – po zaključku enoletnega uvajanja v delo – samostojno in strokovno izvajal delo za nedoločen čas. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za dobo 1 leta, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

PRIJAVA NA DELOVNO MESTO

Vabimo vas, da se predstavite z vlogo (in dokazili) na e-naslov: kadri@plinarna-maribor.si do 25. novembra 2021.

 time 332 | cache 0