Novice za odjemalce

PREVERITE AKTUALNE MESEČNE NOVICE

- za odjemalce zemeljskega zemeljskega  plina (ZP)

- za odjemalce utekočinjenega naftnega plina (UNP) 

v povezani datoteki (na koncu strani)

17. 3. 2020 _ V PLINARNI MARIBOR UVAJAMO UKREPE ZA NEMOTENO OSKRBO Z ENERGENTI

Plinarni Maribor smo, v okviru Skupine Istrabenz plini, sprejeli izredne ukrepe, s pomočjo katerih bomo odjemalcem še naprej zagotavljali oskrbo z energenti, hkrati pa poskrbeli za zaščito zdravja vseh deležnikov. Logistični procesi ter oskrba z utekočinjenim naftnim plinom in zemeljskim plinom tako za fizične kot pravne osebe oz. poslovne odjemalce potekajo nemoteno, vendar s poostreno skrbjo za vse vpletene.

V Plinarni Maribor, v okviru Skupine Istrabenz plini, pozorno spremljamo in se prilagajamo trenutnim razmeram, povezanim z izbruhom novega koronavirusa. Sprejeli smo številne ukrepe, ki našim odjemalcem še naprej zagotavljajo nemoteno oskrbo z energenti, hkrati pa smo poskrbeli za zdravje zaposlenih in ostalih deležnikov.

Tako v Skupini Istrabenz plini ob poostreni varnosti odjemalce še naprej oskrbujemo z utekočinjenim naftnim plinom in zemeljskim plinom, saj smo zagotovili varnost dobavne verige in neprekinjenost izvajanja logističnih procesov. Dobava energentov vsem poslovnim odjemalcem oziroma pravnim osebam prav tako poteka nemoteno, za slednje pa Skupina še naprej zagotavlja tudi dostavo plinskih jeklenk in drugega blaga.

V Skupini Istrabenz plini smo takoj ob pojavu COVID-19 sprejeli številne ukrepe za zaščito zaposlenih in kupcev. Uvedli smo stroge higienske ukrepe na delovnem mestu, zaposlene pa nenehno opozarjamo o potrebni higieni in ustreznem preventivnem ravnanju.

Poleg tega smo v družbah Istrabenz plini in Plinarna Maribor ter vseh poslovnih enotah Skupine omejili vstop in gibanje na naših območjih, ki je zdaj mogoče le po predhodni odobritvi varnostne službe in ob upoštevanju strogih varnostnih ukrepov. Dodatno smo zaščitili tudi skupine na terenu, ki smo jih ustrezno informirali in jim zagotovili vsa potrebna zaščitna sredstva.

V Plinarni Maribor bomo, v okviru Skupine Istrabenz plini, še naprej pozorno spremljali dogajanje in pravočasno sprejemali vse potrebne ukrepe za zaščito zdravja, v primeru poslabšanja situacije pa imamo že pripravljene akcijske načrte delovanja.

________________________________________________________

16. 3. 2020 _ IZVAJAMO NUJNE IN INTERVENCIJSKE AKTIVNOSTI

Spoštovani odjemalci in poslovni partnerji,

zaradi znanih razmer in ukrepov, povezanih s koronavirusom vas obveščamo, da smo z današnjim dnem popolnoma zaprli dostop na območje družbe na naslovu Plinarniška ulica 9 v Mariboru za stranke in poslovne partnerje.

To obvestilo velja do preklica.

Izvajamo samo nujne in intervencijske aktivnosti za zagotavljanje varnosti zdravja in življenja ljudi ter nemotene oskrbe z zemeljskim plinom.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate telefonsko na 02 22 843 00 ali na info@plinarna-maribor.si.

_________________________________________________________________________

16. 3. 2020_ZAPRTJE MALOPRODAJNE TRGOVINE, PREKINITEV DOSTAVE NA DOM

Spoštovani kupci,

zaradi znanih razmer in ukrepov, povezanih s koronavirusom in sprejetim Odlokom Vlade RS z dnem 15. 3. 2020 o začasni prepovedi prodaje blaga in storitev potrošnikom vas obveščamo, da (se)

- z dnem 16. 3. 2020 prekine izvajanje storitve dostave jeklenk na dom,

- z dnem 17. 3. 2020 zapiramo maloprodajno trgovino na Plinarniški ulici 9 v Mariboru.

Pozivamo vas, da se za nakup izdelkov obrnete na prodajna mesta, ki so z Odlokom še odprta (bencinski servisi, prodajalne z živili, vključno s prodajo kmetijskih pripomočkov, program vrt in kmetijstvo v prodajalnah, kmetijske prodajalne).

To obvestilo velja do preklica.

Za vse dodatne informacije nas prosimo kontaktirajte telefonsko na 02 22 843 00 ali na info@plinarna-maribor.si.

Hvala za razumevanje.

 time 283 | cache 0